ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία μας άρχισε να αναπτύσεται το 2001 εστιάζοντας το ενδιαφέρον της σε Δερματολογικά Φάρμακα, Ιατροτεχνολογικά προϊόντα, Συμπληρώματα διατροφής και Καλλυντικά.

Μέχρι σήμερα ανέπτυξε και αναπτύσσει Δερματολογικά Φάρμακα, Ιατροτεχνολογικά, καθώς επίσης Συμπληρώματα Διατροφής και Καλλυντικά προίόντα.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία προήγαγε σημαντικά την εξωστρέφεια/εξαγωγών και επένδυσε στην δημιουργία και ανάπτυξη της  Boderm laboratories ενός σύγχρονου

Ελληνικού εργοστασίου με σκοπό την προβολή της Ελληνικής Παραγωγής και προσέλκυση Διεθνών συνεργασιών στην χώρα μας.

Η BODERM σε συνεργασία με την Boderm Laboratories  (ως μέλος του ομίλου της) έχει ως σκοπό την παροχή Ανάπτυξης και Παραγωγής Ιατροτεχνολογικών και Καλλυντικών προϊόντων καθώς και Συμπληρωμάτων διατροφής σε ένα πλήρως πιστοποιημένο εργοστασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα cGMP (Πρακτικές Καλής Παραγωγής) και ISO.

Σήμερα τα προϊόντα της BODERM βρίσκονται σε διάφορες Ευρωπαϊκές και Διεθνής αγορές (όπως Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, κα) αυξάνοντας την Εγχώρια Ελληνική Παραγωγή, την Εξωστρέφεια/Εξαγωγές και συνολικά την προβολή του Ελληνικού Προϊόντος.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: